onsdag 31 augusti 2011

Modos nya bortatröjor

Foto: Patrick Edlund, www.modohockey.se
Vi har redan fått se de nya hemmatröjorna och i samband med att Modo idag offentliggjorde att Ole-Krisitan Tollefsen är lagets nya kapten passade man även på att lägga upp en bild på bortavarianten. Vi visste väl egentligen hur de skulle se (precis som Mora) och ni känner förhoppningsvis till vad jag tycker om tröjbytet vid det här laget, men det är ju alltid intressant att se hur resultatet ser ut i verkligheten. Jag kan väl leva med det här i två säsonger.

En små-intresant notering är att "Holmen"-reklamen är tillbaks igen, den syntes ju inte till på hemmatröjan när den presenterades.

Vad tycker ni då?

**************************************************************************************************************************************

Boken "Årets Ishockey 1964" damp förresten ner i brevlådan idag, så ni kan förvänta er bilder på många underbara, gamla tröjor inom kort.

16 kommentarer:

  1. Mycket snyggare än hemmatröjan!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Grymt snygga är dom!
    Titta gärna in -> http://modofans.blogspot.com

    SvaraRadera
  4. Ser bra ut, men varför svart text och svarta siffror på ryggen? Varför???

    SvaraRadera
  5. Solna aik´s nya hemma tröja: http://cdnmo.coveritlive.com/media/image/201108/phpsSVJtC2_aik_ssk_idoff.jpg

    Vad tycks? Själv tycker jag att som många andra har sagt, att det är riktigt fult när ränderna inte går hela vägen runt, + att ha svart krage är inte snyggt.

    SvaraRadera
  6. Modos vita tröjor ser ju exakt ut som Moras gamla vita. Moras nya är väldigt mycket snyggare.

    SvaraRadera
  7. AIKs nya tröjor live.
    Tycker faktiskt att det inte var så farligt med att inte ha ränder som går hela vägen runt. Självklart hade det varit snyggare med det såklart dock. Gul krage skulle man verkligen valt.

    Siffrorna är riktigt snygga.

    http://foto.jesperzerman.se/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=18931&g2_serialNumber=2

    http://foto.jesperzerman.se/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=18919&g2_serialNumber=2

    SvaraRadera
  8. AIK's nya tröjor ser riktigt snygga ut faktiskt. Stilrena utan tvekan.

    Trodde ränderna runt siffran skulle förstöra men det var snyggare än jag trodde. Årets snyggaste igen.

    SvaraRadera
  9. "Årets snyggaste igen." Haha snälla. Tycker årets tröjor ser ut som träningströjor med reklam.

    SvaraRadera
  10. Notera också angående Holmen-reklamen att den är inbränd i tröjan. Inte påsydd/broderad som övrig reklam.

    SvaraRadera
  11. Tyckte att både MoDos och AIKs såg bättre ut än väntat. Ränderna går faktiskt runt mycket mer än jag trodde de skulle göra, om man jämför med t ex de tröjor färjestad lär få, där halva armen är "randlös". Känns som om AIK:s ränder tacker allt förutom just där siffrorna sitter, och ändå syns rätt bra.

    MoDos tröja tycker jag ser bättre ut än väntat också. Hemmatröjan funkar inte ritkigt iom att det blir grönt på rött där, men grönt och rött på vitt funkar mycket bättre.

    SvaraRadera
  12. AIK:s tröjor såg inte alls så illa ut på de där bilderna, jag trodde det skulle förstöra hela intrycket med de där ränderna som inte gick hela varvet runt, men man har ju tydligen fyllt ut mellanrummet med spelarnumret, och det blev rätt snyggt.

    Dock ser baksidan lite tom ut, skulle nästan vara snyggt med någonting ovanför numret på ryggen. Och gula kragar hade varit snyggare än svarta. Men de ser ändå helt okej ut.

    SvaraRadera
  13. OT; Såklart att många AIK-fans tycker att deras tröja är snyggast... Men det är den knappast, det är inte Fbks heller rent design-mässigt, men det är den enda jag skulle ta på mig så jag förstår deras lovord emot sin tröja (som är snygg, dock INTE den snyggaste) :)

    MODOs tröja är rätt snygg, synd bara att dem använder sig av en så'n uttjatad mall som denna :/
    Den ser också lite "tom" ut nedtill. Visst dem har 'Holmen'-reklamen men borde det inte vara någon mer linje eller något? O.o

    I övrigt rätt snygg tröja, bortavarianten bättre än hemmatröjan. ^^

    SvaraRadera
  14. Håller med om att AIK's tröjor ser helt ok ut trots att ränderna inte går hela vägen runt, men varför? är fortfarande frågan jag stället. Det hade varit ännu snyggare om de gick hela vägen runt.

    Skulle dessutom sedan lägga till en likadan bård över midjan + en gul krage hade detta på riktigt varit de snyggaste i serien. De har en otrolig potential men de utnyttjar den tyvärr inte alls fullt ut.

    SvaraRadera
  15. På ryggen så kommer troligen "PANAXIA" eller "Svea ekonomi" att tryckas högst upp på ryggen.

    Annars tycker jag att man gott kan flytta upp namnet ovanför.

    Synd som fan att inte ränderna går hela vägen runt, och att kragen inte är gul, men annars så är jag, som AIKare, jävligt nöjd med tröjorna.

    Ska bli intressant att se vad det blir för 3e ställ. Kan bli riktigt snyggt tror jag. Svarta hjälmar med guldetaljer, svarta byxor, och mörkblå bas på damasker och tröja och utöver det snygga guldränder/detaljer.

    Dessa kommer nog bli perverst snygga.

    SvaraRadera
  16. När det är så pass mycket vitt i borta tröjan borde dom verkligen ha röda eller gröna byxor!

    Väldigt snygg modo tröja !

    SvaraRadera