torsdag 11 augusti 2011

"Gåtan" med Färjestads nya tröjor är knäckt?


 Enligt en person som har sett de nya tröjorna har FBK återigen lånat en design direkt av ett NHL-lag, som förväntat alltså. Tittar man sedan på det senaste avsnittet av "StuidoFBK" på youtube får man en till, liten smygtitt på nya tröjan. Aha! Det var inga vita "horn" på framsidan av axlarna som den här bilden antydde, det var bara reklam. Dessutom ser man tydligt att tröjan har "piping" på framsidan som går upp i kragen, så nu är det bara att lägga ihop 2+2.

Sedan NHL gick över till Edge-tröjorna för fyra år sedan är det ett antal lag som har haft tröjor med "piping", men bara ett lag stämmer även överens med vad vi tidigare har sett av den nya tröjan, nämligen Edmonton Oilers. Tänk er följande tröjor i FBK-färger och ni torde få en bra bild över hur Färjestads tröjor den kommande säsongen ser ut.

www.nhluniforms.com

3 kommentarer:

  1. Kan inte fatta att FBK faktiskt valde den designen. Ränder på undersidan av ärmen är ju fruktansvärt korkat påhitt som förstörde Edmontons tröjor helt. Synd eftersom är en av dem som gillade deras färgschema med marinblå och koppar mer än de blå/orangea de gick tillbaka till. De orangea axeloken tycker jag är ett bra exempel på att retro inte alltid är det bästa. Lite OT...

    SvaraRadera
  2. Ja det är väl en av de allra mest utskällda tröjorna i moderna tid så stämmer det att det är den tröjan så det ju helt klart lite otippat, dock tror jag den kommer göra sig betydligt bättre i FBK's färger.

    SvaraRadera
  3. Du skulle inte kunna slänga ihop en sådan tröja med FBK´s färger, så man får en klarare bild?

    Om man ska prata detaljer...
    En sådan sak som att sätta reklam över ränderna på tröjan tycker jag är korkat, reklam överlag är fult, men man kan ju försöka sätta dem så de inte stör alltför mycket. Sen Reebok-loggan i kragen. Att den inte får plats helt, big deal kan man tycka, men sådana småsaker stör iaf mig.

    SvaraRadera