söndag 21 augusti 2011

Crazy Sunday - Tre Kronor goes fotboll

Inspirerad av fotbollslandslagets nya bortaställ, passade även på att lägga in lite vitt då det ger en härlig kontrast mellan det gula och det blåa. Valde att placera Viktor Fasth på ryggen då han torde vara självskriven i de olika landslagsturneringarna i vinter, men lyckas jag jinxa hans prestation så är inte jag den som klagar. ;)

Vad tycks då?


Tre kronor tröjor, koncept (Klicka för större bild)

8 kommentarer:

  1. Crazy kan man ju lungt påstå att det är! :)
    Men lite coolt ändå !

    SvaraRadera
  2. Här ska inte jinxas någonting!
    Å andra sidan skulle han inte nå upp i fjolårets nivå har vi en minst lika bra reserv i Markus Svensson som ligger längre fram idag än vad Fasth gjorde vid motsvarande tid förra året.

    SvaraRadera
  3. Nej, inget jag vill se Kronorna i! Men crazy, japp!!! :-)

    SvaraRadera
  4. Påminner lite om mina Frölundatröjor faktiskt, haha.

    http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e523e424484b_Preview%20Fr%F6lunda%20Design%201.jpg

    SvaraRadera
  5. Effy: Ja, där fick jag också lite inspiration ifrån, jäkligt coola!

    SvaraRadera
  6. Oj, vad kul att du tycker det! Tack^^

    För övrigt gillar jag att du har kronorna på dressens vänstra bröst. Känns ju betydligt mer logiskt med tanke på hjärtats placering exempelvis.

    Hur ser de ut om man tar bort "Sverige" och exempelvis lägger in en gul rand i dess ställe? (Eller blå på den blå tröjan).

    För övrigt måste jag passa på att säga att det här är en utav få såhär välbesökta sidor. Har börjat bli en rutin att så fort man öppnar webbläsaren skriva in hockeymode.se för att se om du lagt upp något. För det första är det inte bara intressant att det är samlad information om alla tröjor så man slipper bläddra runt på alla lags hemsidor och dylikt. Sen blir jag kär i större delen av dina koncept. Vissa är bara fantastiskt snygga!

    Gillar bloggen skarpt, keep it up!

    SvaraRadera
  7. http://dagenshockey.blogspot.com/2011/08/tillbaka.html

    SvaraRadera
  8. Effy: Extremt kul att du känner så! Jag skall försöka hålla den här sidan besöksvärd även under trörnyheternas lågsäsong.

    SvaraRadera