lördag 6 augusti 2011

Inga nya Modotrojor idag - men väl lite Björklöven

Nehe, Modo presenterade visst inte sina nya matchtröjor idag på sin ispremiär, istället spelade de i samma försäsongströjor som man har gjort de tre senaste åren. Försäsongströjorna är helt enkelt samma tröjor som man har använt i ES de två senaste säsongerna, fast med "MODO" fallande över bröstet istället för klubbmärket.

För att lätta på besvikelsen en aning så tänkte jag posta ett par bilder på Björklövens nya tröjor istället, vilka som av en slump råkar se ut nästan exakt som Modos nya, ja fast i Lövens färger såklart. Jag vet att de flesta tröjor ser bra ut reklam, men satan vad fina Björlövens färger är alltså. Tycker grönt och gult fungerar så fruktansvärt bra ihop.

Foto: IF Björlöven 
Foto: IF Björklöven

9 kommentarer:

  1. Mora presenterade också sina nya tröjor i dag.

    SvaraRadera
  2. Usch! Värre än Luleås nya and that's saying something..

    SvaraRadera
  3. ska löven ha svarta hjälmar eller ? en del har ju det på bilden..

    SvaraRadera
  4. Tror A-laget ska köra med Svarta handskar och byxor men grön, gula hjälmar (märkligt nog, var snyggt med grönt rätt logiskt i och för sig) Och j20 kommer ha gröna byxor och svarta hjälmar.. För de är j20 spelarna som syns med svarta byxor

    SvaraRadera
  5. Riktigt snygga faktiskt gult och grönt fanntastiskt bra kombination grattis björklöven:)

    SvaraRadera
  6. Fullkomligt vidriga

    SvaraRadera
  7. Träningströjor hos Löven. Åtminstone de vita. De har ju gult som reservställ sedan några säsonger tillbaka. Förresten har de överhvuudtaget råd att skaffa nya tröjor med tanke på deras ekonomi??? Bättre att lägga pengarna på annat.

    SvaraRadera
  8. Yngve, uttala dig inte om saker som du inte vet ett skit om. Det där är dom nya matchtröjorna som visades upp på första isträningen för cirka 1 vecka sen.

    SvaraRadera