lördag 3 september 2011

Materialaren David Engbloms genomgång av AIK's nya tröjor (Inklusive bortatröjan)

Foto: Materialarens blogg

AIK's nya materialare David Engblom postade under gårdagen ett speciellt inlägg på sin blogg "Materialarens Blogg"  där han i korthet berättar om vad som är nytt på matchstället i år samt visar upp lite bilder.
- 1921-loggan har flyttats upp från armarna till kragen. Årtalet är det årtal hockeysektionen startade sin verksamhet. (Bild)
- Ränderna har flyttats upp något och innesluter numera siffrorna. Främsta skälet är att skapa yta under för fler samarbetspartners. JVAB får pryda platsen i år. Eventuellt kommer det tillkomma någon över siffrorna också. (Bild)
-Det vita tröjorna har fått svart text och två outlines för att öka synligheten ytterligare! Synligheten var alldeles för dålig förra året. (Bild)
- Ett klassiskt hockeysiffertypsnitt. AIK är klassiskt. (Bild)
Jag skrev ju så sent som igår om att jag är ganska besviken på de nya hemmatröjorna utseende, men jag måste säga att bortatröjorna ser riktigt stiliga ut. De svarta fälten som man har lagt till längst ner på midjan och ärmarna "ramar in" tröjan på ett stiligt sätt och ger den ett mindre naket utseende.Snyggt! (Även om det hade varit ännu snyggare om ränderna gått hela varvet runt.)

Tack går till "Lirarn" som tipsade om blogginlägget.

Vad tycker ni?

9 kommentarer:

  1. Jag gillar generellt när man har ett litet fält längst ner som du säger "ramar in".. Däremot måste jag nog säga att det längst ut på armarna ser lite konstigt ut. Kan vara vinkeln och att man inte ser helheten, men spontant känner jag att den gula randen åtminstone kunde varit lika tjock som de andra ränderna längre upp på armen. För att få det lite mer enhetligt. Men det kanske bara är jag.. Annars gillar jag dom, fortfarande lite nakna kanske. Men det är snyggt med svart-gul-svart på armränderna!

    SvaraRadera
  2. Effy: Jo man ska väl invänta bättre bilder innan man drar för stora slutsatser, men spontant så tycker jag bättre om de här än hemmavrainten.

    SvaraRadera
  3. Ja, att de är snyggare än hemmatröjorna håller jag helt och hållet med dig om. Dock tveksam till om jag tycker att de är snyggare än förra året. Gillade verkligen designen på armarna på fjolårets tröjor..

    SvaraRadera
  4. OT; Färjestads tröja MED reklam :S

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150309062619312&set=a.248038719311.137504.164358599311&type=1&ref=nf

    SvaraRadera
  5. Fy fan vad fult med 3-logan på fbk:s tröjor.

    SvaraRadera
  6. Ingen som har koll på Borås nya tröjor i samband med deras logo-byte? Eller ska dom inte byta tröjor överhuvudtaget?

    SvaraRadera
  7. Henke: Haha, den där jävla 3-logga var banne mig vidrig!

    SvaraRadera
  8. Anonym: Nope, det heter "Porn Star Academy" trot eller ej.

    SvaraRadera