onsdag 20 juli 2011

Spontan remake av NHL - New Jersey Devils

Eftersom det inte finns så fruktansvärt mycket att skriva om just nu tänkte jag dela med mig av lite fler tröjor som jag har gjort, först ut är New Jersey Devils. Det har alltid funnits ett par saker med deras tröjor som jag har stört mig på, nämligen att axeloken saknar kantlinje samt att det är så lite rött på bortatröjan och detta har jag då försökt fixa till i mina förslag.






Vad tycks?

8 kommentarer:

  1. Sen byter du ut det svarta mot mörkgrönt :)

    SvaraRadera
  2. Schyssta tröjor men jag håller med föregående talare, byt ut det svarta emot mörkgrönt ;)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med, det fattas något utan kantlinjer. De hade snyggare tröjor fram till och med säsongen 91/92 (kolla in www.nhluniforms.com och jämför) när de både hade kantlinjer och grönt istället för svart. Så de här förslagen var klart snyggare än tröjorna de kör med nu. Skicka in dem vetja! ;)

    SvaraRadera
  4. De har ju använt sina gamla röd,grön,vita tröjor vid St.Patricks day de senaste säsongerna och jag tycker visserligen att de är grymt snygga men tror inte att många Devils supportrar faktiskt skulle vilja byta till dem på heltid. Sen har de haft de svarta såpass länge nu att det skulle kännas dumt att byta.

    SvaraRadera
  5. Anonym2: Jag tror knappast att de kommer ändra någonting faktikst, en rolig grej (som går att läsa på just sidan du länkade) är ju att New Jersey som enda lag valde att inte ha någon speciell lansering av sina nya Edge-tröjor eftersom det ändå inte fanns något nytt att se. :P

    SvaraRadera
  6. Trevligt att se konceptet men som en Devils supporter tycker jag att tröjan är absolut perfekt. Axeloken är unik och enkel med bara en färg, olika till Buffalo, Carolina, Edmonton, Boston, San José, osv... Devils är ett modern lag med klassisk stil.

    På 90-talet, såldes de svarta tröjor som 'fashion jerseys' men det var ganska fula i verkliga livet (kanske eftersom högre kontrast).

    Vet du att de Devils spelare valde svarta hjälmar (istället för röd) precis innan den först säsongen i de nya uniformer? Claude Lemieux gillade de svarta. :)

    SvaraRadera
  7. Varför en svart tredjetröja? En grön hade väl varit mer rätt sett till den tradition som finns hos Devils.

    SvaraRadera
  8. En grön tredjetröja hade inte varit mer rätt sett till Devils historia, en tredjetröja baserad på deras gamla, röd-grön-vita tröjor däremot skulle jag inte ha något emot. Men, för mig fungerar det ganska bra som det är nu också när de används en gång per år i samband med St.Patricks day.

    SvaraRadera