torsdag 21 juli 2011

Spontan remake av NHL - Dallas Stars

Dallas har några av de absolut fulaste och tråkigaste tröjorna i hela NHL, samtidigt som man egentligen har väldigt bra förutsättningar för fina tröjor tack vare sitt färgschema samt att klubben har haft många snygga tröjor genom åren som man nu kan ta inspiration ifrån.

Precis så har jag gjort och sneglat bakåt i tiden mot Minnesota North Stars tröjor.

Dallas Stars koncept/concept

Den med öga för detaljer kanske upptäcker att jag har uppdaterat min template med Reeboks nya logga i och med att det är den som kommer synas på alla tröjor även i NHL framöver.

Vad tycks?

8 kommentarer:

  1. 3e tröjan är riktigt fin :)

    SvaraRadera
  2. gillar 3e tröjan skarpt. då den är väldigt lik northstars tröjan som förvrigt var en av dom absolut finaste hockey tröjorna någonsin. rolig läsning på bloggen keep it up!

    SvaraRadera
  3. Själv tycker jag Dallas har bland de snyggaste tröjorna i NHL. Men dessa är också helt ok. Framförallt är tredjetröjan riktigt vass. Skulle dock vara kul om Dallas gick tillbaka till tröjorna de hade innan lockouten med en stor stjärna på. De var väldigt unika.

    SvaraRadera
  4. Då tycker du med andra ord också att Färjestad har elitseriens tråkigaste tröjor med tanke på att de ju har Dallas design på sina tröjor.

    SvaraRadera
  5. Pelle: Designen i sig är lite tråkig ja. Men FBK vinner extremt mycket enbart genom att tröjorna är gröna, ett lag som Dallas som tidigare har haft så grymt snygga tröjor och som fortfarande egentligen har ett grymt snyggt färgschema skall inte behöva spela i matchdräkter som till 99% är svarta. Därför är de bland de absolut tråkigaste tröjorna i NHL, om inte de tråkigaste tröjorna.

    SvaraRadera
  6. Sjukt snygga! Gillade speciellt hemmatröjan, men vart fick du tag på loggan?

    SvaraRadera
  7. Henok: Alla NHL-loggor finns att ladda ner som vector på:

    http://www.brandsoftheworld.com/

    Behöver bara bli medlem, men det är gratis.

    SvaraRadera
  8. Grymt snygga! Älskar North Stars influenserna!

    SvaraRadera