söndag 17 april 2011

Min Elitserie - Växjö

Elitserien har ju faktiskt fått ett nytt lag i form av Växjö Lakers och det är ju klart att de ska få sig en uppfräschning de med.

För att försöka särskilja dem lite från Djurgården så har jag hämtat inspiration från Florida Panthers och lagt in lite vitt i de annars röd-blå-gula tröjorna. Jag tycker själv att hemmatröjan blev riktigt stilig medan bortatröjan är svår att få till på ett riktigt snyggt sätt.

5 kommentarer:

  1. Siffrorna på den vita tröjan skulle bli snyggare om du byter plats på det gula och det blåa.

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte på det själv när jag hade lagt upp bilden, men då orkade jag faktiskt inte ändra.

    SvaraRadera
  3. Den vita randen utanpå det blåa vid halsen på hemmatröjan ser asbra ut. Dessutom skulle det nog bli snyggt att byta ut det gula mot det vita på ärmarna och längst ner. tycker dock inte att bokstäverna och A symbolen passar in på tröjan, 4/5 får den :)

    Har du gjort designen själv? Hur ritar du linjerna och färgar delarna utan att träffa de andra? Tror att många skulle engagera sig i att göra egna tröjor om de visste hur dem gjorde. Har själv försökt ladda ner adobe illustrator och göra egna tröjor men jag får inte installationen att fungera på grund av att serial numret är ogiltigt, har du några tips angående hur man gör tröjor och vart man kan hitta en bra version av adobe illustrator?

    SvaraRadera
  4. Henok: Jag har skrivit flera gånger att jag ska dela med mig av den templaten som jag använder, tyvärr så har jag inte fått tummen ur och fått det gjort. Jag ska bättre mig.

    SvaraRadera