torsdag 3 mars 2011

MIn Elitserie - MODO

Jag tycker att MODO har lekt runt med svart allt för länge nu, att byta ut en av de ursprungliga färgera, grönt, mot en mainstream-färg som svart? Det är inte okej. Jag funderade länge på att kombinera svart och grönt på ett snyggare sätt men nja, det är nog bättre att köra helt på rött-vitt-grönt.



Kommentera vad ni tycker, imorgon är det Skellefteå.

9 kommentarer:

  1. Riktigt snygga tröjor, hoppas verkligen att MoDo har något i stil med detta nästa år.

    SvaraRadera
  2. Snygg och klassisk design. Fast jag håller inte med om att man "bytt ut grönt mot svart", det var väl över 15 år sedan man bytte ut grönt fast då mot gult i samband med Fjällbrynts sponsring, sedan byttes det gula ut mot svart.

    SvaraRadera
  3. Anonym2: Visst har du rätt i det och vem kommer inte ihåg den blågröna färgen i början av 2000-talet? Oavsett så är det dags att gå tillbaks till grönt. :)

    Anonym1: Tack!

    SvaraRadera
  4. Snygga, men lite för klassiska... Jag gillar det svarta inslaget och hoppas att man kan kombinera alla fyra färgerna (rött, grönt, svart, vitt).

    SvaraRadera
  5. Jag har gjort en del koncept med grönt-svart-vitt på rött, det blir väldigt snyggt! Problemet blir bara att få till en duglig bortavariant.

    SvaraRadera
  6. Håller helt med postaren. Jag håller på MoDo. MoDo spelar i rött-vitt-grönt. Vissa har försökt ändra på det för att vara häftiga. Vissa kommer aldrig att lyckas med det.

    SvaraRadera
  7. Du har missat kaptensymbolen dock.

    SvaraRadera
  8. Galet fräscha och snygga tröjor. Gillar dem skarpt!

    SvaraRadera
  9. Modo Hockey i mitt hjärta säger jag bara men personligen tror jag att modo kan göra som mora har gjort å köra med svarta hemma tröjor med rött band ??!! tror jag hade blitt as häftigt ^^

    SvaraRadera