lördag 11 juni 2011

Tror du på mönster? Ja då ror Vancouver hem det i match 7.

En liten tröjrelaterad kul grej såhär inför avgörandet i Stanley Cup, cred till Chris på icethetics som upptäckte alltihop samt även tog fram bilderna. Allvarligt talat, gillar ni min blogg så kommer ni att älska icethetics, kolla in där vettja.








Ser ni mönstret? De senaste tolv åren (start 1998, längst ner till höger - slut 2010 längst upp till vänster) har det växlat i perioder om tre år när det gäller om det lag som tillslut får lyfta bucklan bär mörka eller ljusa tröjor. Ifall mönstret fortsätter skall alltså det lag som vinner i år bära mörka tröjor, alltså spela på hemmaplan, vilket är det enda lag som kan vinna på hemmaplan? Jo Vancouver. Ni kan alltså helt strunta i match 6 som spelas natten mot tisdag för där kommer ändå Boston att vinna. Koncentrera er istället på matchen som spelas natten mot torsdag för då kommer Vancouver få lyfta bucklan.

Ett annat mönster som talar för Vancouver är följande:

  • 1976 arrangerade Montreal OS - 1977 vann de hela grundserien och Stanley Cup.
  • 1988 arrangerade Calgary OS - 1989 vann de hela grundserien och Stanley Cup.
  • 2010 arrangerade Vancouver OS - 2011 vann de hela grundserien och   ?
 
 Detta är dessutom de enda tre gångerna som en kanadensisk stad har arrangerat OS så det är inte så himla vridet till Vancouvers fördel.

Japp, ta det för vad det är och tro på det om ni vill, jag tyckte bara att det kunde vara kul att dela med mig av det här med er. Och om nu Vancouver vinner i sjunde, avgörande matchen så vet ni ju varför. ;)

4 kommentarer:

  1. Men tänk om Boston bestämmer sig för att spela i sina tredjetröjor? Om de nu får det dvs.

    SvaraRadera
  2. Nope, NHL-reglerna säger att ett lag måste spela i vitt och ett i mörkt.

    SvaraRadera
  3. Hur gör du en tredje outline på dina siffror eller namn?

    SvaraRadera
  4. Gör en siffra som vanligt - väljer kantlinje i färgen som ska vara ytterst och storlek 5-6 - kopiera, klistra in framför (ctrl + f) - välj kantlinje i andra färgen i lagom storlek.

    SvaraRadera