fredag 24 februari 2012

Färjestad 11/12

Har tänkt börja uppdatera tröjarkivet med säsongens nya matchtröjor, först ur är Färjestad. Vad tycker ni om deras tröjor? Bättre eller sämre än förra året?


Foto: Daniel Briander

Foto: Daniel Briander

Foto: Daniel Briander

Foto: Daniel Briander

12 kommentarer:

  1. Själva designen känns varken bättre eller sämre än guldstället från 2010/2011. Däremot har FBK fullständigt kladdat ner årets upplaga med skrikiga reklamblaffor vilket säkert gett klirr i kassan men gör att helhetsintrycket helt klart blir sämre.

    SvaraRadera
  2. "3" loggon drar ner hela tröjan, damaskerna måste tillhöra elitseriens fulaste, men jag gillar designen och färgkombon :)

    SvaraRadera
  3. Måste hålla med, "3" loggan drar ner hela tröjan.

    SvaraRadera
  4. Mhm, det går ju liksom inte att undvika den där förbaskade reklamloggan. Jag är ju något större fan av själva tröjdesignen heller, men de gröna hjälmarna och byxorna lyfter helhetsintrycket.

    SvaraRadera
  5. Fin bild på Sanny.

    SvaraRadera
  6. Att klubbmärkets bakgrund har en annan grönfärg än tröjan är inte snyggt. Och jag menar bakgrunden och inte själva klubbmärket. Lika bra att poängtera det, så man kanske slipper korkade kommentarer.

    SvaraRadera
  7. Damaskerna är förbannat fula! resten är helt okej.

    SvaraRadera
  8. Jävligt snygga dressar. Sjukt mycket snyggare än i fjol. Vore snyggt med vita hjälmar till borta stället!!

    SvaraRadera
  9. Definitivt bättre med gröna byxor och hjälmar! Synd bara att den negativa trenden med allt mer och mer reklam håller i sig. Nu när man har vant sig vid dem ser jag knappt 3-loggan längre, men för någon utomstående måste det se förskräckligt ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker att om dem valde att bara ha reklam från en eller två sponsorer på tröjan så skulle väl det generera i mer pengar från dem enskilda sponsorerna. Det blir ju mer exklusivt på så sätt.

      Radera
  10. Gillade fjolårets bättre, de var nog bland de snyggare FBK har spelat i. Gillar faktiskt inte riktigt de gröna byxorna heller, de svarta var bättre även om det låter märkligt. Särskilt med svarta hjälmar till.

    SvaraRadera
  11. Hockeymode:

    Vet du var man kan ladda ner en liknande mall som du gör dina tröjor på fast med fotboll?

    SvaraRadera